Info

Hej Hej Club is opgericht uit liefde voor Scandinavische muziek. In de 15 jaren dat we actief zijn in de muzieksector is gaandeweg het idee gaan groeien om een eigen concertplek uit te bouwen. Maar in ons hoofd mocht het moet niet te groots zijn. Er zijn genoeg grote zalen in dit land die perfect weten hoe ze goed werk moeten leveren. Wij willen echter dat ons publiek bijna op de schoot van de artiest zit.

En toen we de concertzaal van Villa Basta zagen, waren we verkocht. Naast een fijne jeugdwerking hebben zij een mooie (theater)zaal in een groter project/gebouw in een cultureel creatieve zone van Hasselt. En gelukkig waren ze in de Villa meteen te vinden voor ons kleine idee. Zelden zo’n flexibele en enthousiaste partner gevonden!

Net als elke andere zaal, hebben ook wij onze regeltjes, budgetten en dromen en moeten we alles goed afwegen. Maar we doen dat vooral met ons hart. De liefde voor muziek uit het hoge noorden is gegroeid door de jaren. En ondanks dat we de taal niet altijd begrijpen, worden we wel geraakt door gevoel en emoties. Of het nu gaat om rock, singer songwriters of pop… Daarom dat we iedereen de kans willen geven mee te genieten van acts die niet altijd bekend zijn bij het grote publiek, maar waar wij met heel onze wereld en ervaring volledig achterstaan. We kunnen alleen maar hopen dat jullie net zo enthousiast zijn en met open blik onze programmatie zullen ontvangen?

Hebt u nog vragen, kan u ons altijd contacteren. Mailen kan naar hej@hejhejclub.be of stuur ons een bericht via onze Facebook-pagina. Wij komen er dan uiteraard zo snel mogelijk op terug.